VisitScotland

iCentre Fort William

Design & Build Fit-Out of Tourist information Centre within New premises.

Visit Scotland’s Fort William ICentre was relocated from a smaller shared unit on the High Street to a former Drapers with an impressive frontage on two floors centrally located on the High Street.

Our brief was to create a vibrant centre offering information and retail on the Ground floor with the upper floor housing staff facilities, toilets managers office, storage and a flexible meeting and working space for the regional team.

We undertook a major strip out of the property removing the staircase from the customer floor space and partitions, floors, ceilings. and fixtures. Our services installation included new electrical rewire, data and new plumbing and drainage.

The Public Ground Floor Fit Out featured local finishes and bright lightbox fittings featuring local information, attractions, and landmarks. Flexible retail fixtures and information furniture were designed, manufactured, and installed. LED Lighting and innovative infra-red ceiling heaters were specified with energy and efficiency key.

The upper floor was a completely new installation with fire doors partitions and ceilings installed with energy efficient lighting and heating.

The ICentre was completed on time and opened in time for the summer visitor season and The World Cycling Championships.

VisitScotland iCentre Fort William
VisitScotland iCentre Fort William
VisitScotland iCentre Fort William
VisitScotland iCentre Fort William
VisitScotland iCentre Fort William
VisitScotland iCentre Fort William
VisitScotland iCentre Fort William
VisitScotland iCentre Fort William
VisitScotland iCentre Fort William

Take a look at our other completed projects.